KnäppKnappen

 
En "skalknapp" som man lätt knäpper fast utanpå den befintliga.
Kan göras 1-färgad, eller om man så vill med tryckt mönster/logga i en färg
Finns i 2 storlekar 8 alt 11 mm.
Med tryck från 50 st
knapp2
 

Dekaler

PR Marking DekalerStora eller små dekaler, screentryckta eller digitala. We have it all! En screentryckt dekal är det rätta valet för större antal, ett mindre antal gör mer lämpligt som en digital transfer.

Prägling

PR Marking PräglingÄr precis som det låter, logon värmepräglas ned i produkten. Framför allt görs detta på olika läder eller skinnprodukter. Vi gör det även på Kartong t ex mappar, block o liknande. Konstläder går också bra, men är känsligare. Konstläder = Plast (tål värme dåligt) Vill ni ha prägling med Guld, Silver eller annan färg så gör vi det med!

Namnbrickor & Skyltar

PR Marking Namnbrickor & skyltarVi gör många olika typer av namnbrickor och skyltar, både lasergraverade, tryckta och broderade. De lasergraverade kan vi göra i vilken form som helst bara vi håller oss till plast, tunnare trä, kork, mm. De tryckta skyltarna görs i 4-färgstryck och de broderade kan fås i många olika utföranden. De graverade och tryckta skyltarna kan fås med magnet- eller nålfäste och de broderade sys fast direkt på plagget.